Thursday, March 18, 2010

En helg olik andra

Ni som följer denna blogg vet att jag för ett tag sedan uppmanade mina vänner att dominera mig. Birta (@birta) var den enda som nappade. I kommentarsfältet kan ni se hennes detaljerade men fantastiska schema för helgen som var. Och jag lydde. Inte till punkt och pricka men så gott jag kunde och hann med. Utan att överdriva kan jag säga att det var en helt fantastisk upplevelse. Birta och jag verkar ha väldigt lik smak. De flesta aktiviteterna hade jag länge tänk att jag vill testa.

Här nedanför hittar ni lite suddiga iPhone-bilder som får fungera som bevis.

Jag började helgen på biograf Victoria där jag såg dokumentärfilmen "50 years! Of love?" (som en del av Tempo dokumentärfilmsfestival). Filmarna Karin Slater och Steven Bartlo frågar sig inför sitt eget bröllop om det är möjligt att leva (lycklig) med en och samma person i 50 år? Precis min kopp te!

Därefter ett snabbt besök till 50-talsbutiken Sivletto som har ett mysigt litet café...

...där jag bröt min strikta GI-diet för denna lilla goding (helt klart värt det!).


På kvällen gick vi till den eritreianska restaurangen Jebena...

...där vi åt god mat med händerna och...


...dansade.

På söndagen gick jag och Linda en topprepskurs på Klätterverket i Sickla. En pärs för mig som är höjdrädd. Men det gick över förväntan - vi tog oss båda upp till toppen av barnväggen. Efter det fick det vara nog.

Bada isvak hanns tyvärr inte med. Det kommer förhoppningsvis nästa vecka då jag far till fjällen.

Tack Birta!

2 comments:

birta said...

Kul att du gillade det! Måste erkänna att jag blev lite nervös när jag insåg att jag skickat iväg dig från Melodifestivalsfinalen :O

Pauspling said...

:) Inledningsvis blev jag också lite nervös för det men insåg snart att det bara var hälsosamt. Tack!