Wednesday, July 18, 2007

Fisiga Lisa

Jag borde inte berätta sådant här, för det kan användas emot mig, men det är så att jag fiser väldigt mycket. Det går i släkten (på den finska sidan), så jag är inte ensam, men jag lider av det. Mest av allt är jag dock förvånad över hur lätt jag kommer undan. Som igår på hot-yoga-träningen. Jag gick konstant och väntade på att min granne skulle få ett nervöst sammanbrott och skrika:

- 'Fy sjutton kanelsnäckor va du är äcklig! Du fes i mitt ansikte under hela yoga-passet och så nu i omklädningsrummet och duschen också. Nu får det fanimej vara nog!"

Men det hände aldrig. Det är oftast bara Tom som vågar konfrontera mig:

- 'Har du gjort det där dumma nu igen?', frågar han med halväcklad min, trots att han redan vet svaret. (Mig veterligen är jag den enda som fiser i offentliga rum. )

- 'Ja', svarar jag med nästan lika äcklad min, 'men jag kan inte rå för det. Det är ett medicinskt problem. Gå några steg före mig så luktar det inte.'

Och så fortsätter vi vår promenad - Tom ett tiotal steg framför mig.

Vet inte riktigt vad jag ska göra åt detta problem. En kortsiktig åtgärd blir dock att lära sig hur fislukt sprider sig så att jag inte gör misstaget att rekommendera Tom-går-10-steg-före-principen även i rulltrappan igen.

För som ni säkert redan vet stiger varm luft inte neråt utan nästan rakt uppåt.

2 comments:

Tom Söderlund said...

1) Vilket är det medicinska problemet egentligen? Att det bildas gas, eller att det pyser ut? Eller bägge?

2) Stealthfisarens hemlighet är timing.

3) Även Justin Timberlake fiser.

Pauspling said...

1) Det ena leder till det andra så svaret är nog: båda.

2) Finnish women know nothing about timing.

3) Inte längre: http://www.damnimcute.com/the-juicy/justin-timberlakes-gas-problems/