Wednesday, July 18, 2007

Swedish cookie monster

Enligt tv4:s hemsida har Leila bakat 'muffins i mängder'. Jag vill också. Men framför vill jag se ut och vara som Leila.


6 comments:

Tom Söderlund said...

Tänk om du var en muffin. Då skulle du vara min muffin. Sexmuffin. Haja vad bra - sex och sötsaker på samma gång.

Nu måste jag gå och sätta mig i kylskåpet en stund.

Anonymous said...

Jag skrev en lista på min blogg för några dagar sen med kvinnor som jag gärna skulle velat hångla upp om jag vore kille. Jag tyckte det var en prima idé, men folk tyckte mest jag var sjuk i huvet och undrade om jag egentligen inte var lite lesbisk i smyg. Hur som helst, kom jag på häromdan att jag glömt ta med Leila på listan, hon är bara för söt och glad och bäst på å baka. Men så hann du före! :) Fan oxå.

Tom Söderlund said...

Jag tror jag förstår EXAKT vad du menar Carolin.

Alltså, vi hade en firmafest här för nåt år sedan, och jag och två tre andra kom in på en diskussion om VEM på jobbet man helst skulle kunna tänka sig att äta upp (ifall man hamnar på en öde ö). Det visade sig att vi alla var rörande överens om att Helena var smaskigast. Sen går tokstollen Anders och TALAR OM det för Helena en stund (och några glas) senare!
Det knasigaste av allt - Helena instämde! Hon förstod att hennes babyknubbiga framtoning kunde få det att kurra i magen på sina kollegor. Det är vad jag kallar självkänsla!

Tom.

Anonymous said...

Oj. men ska man ta det som en komplimang, att folk tycker att man är "smaskig"? Eller betyder det att man är den minst omtyckta på firmafesten?

Iofs brukade jag vilja äta upp Darin för ett tag sen. Och det var en komplimang :)

Pauspling said...

Tom, det låter som att ditt alter ego 'Trulis' är här och skriver kommentarer. Lite allvar tack! Grr...

Tänk att efter alla mina inlägg så väcker den om lilla Leila allra mest känslor. Antar att detta medsnygga tjejer alltid fungerar.

Jag vill varken hångla med eller äta upp Leila, bara göra muffins med henne. Om jag vore kille.

Anonymous said...

Leila är underbar. Hon är så färgglad och glad och... mumsig.